6.1 C
București
joi, 15 aprilie 2021 - 1:33

Polițiști și jandarmi, atacați de 50 de romi. Un agent a ajuns la spital cu urechea tăiată

Incident grav în localitatea Petea, județul Satu Mare, unde mai mulți polițiști și jandarmi au fost atacați de un grup mare de romi. Mai multe persoane au fost rănite și au ajuns la spital. Cel puțin un polițist a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgențe după ce urechea i-a fost retezată în timpul altercațiilor, potrivt Prese SM.

Aproximativ 50 de oameni au atacat polițiștii și jandarmii. Unul dintre romi ar fi avut inclusiv o drujbă asupra sa. Polițiștii au apelat la armamentul din dotare și au tras cu pistolul cu bile de cauciuc în direcția bărbatului care avea asupra sa drujba și au chemat întăriri având în vedere numărul mare al persoanelor agresive.

Foto:PresaSM

Un polițist de la Serviciul de Acțiuni Speciale care a sărit să își apere un coleg de unul dintre atacatori, a rămas fără o ureche fiindu-i retezată în timpul atercației.

Mai multe persoane, rănite în conflict, au fost transportate și la Unitatea de Primiri Urgențe. Altele au ajuns la sediul Poliției din municipiul Satu Mare. Vor fi deschise mai multe dosare penale pentru vătămare corporală și ultraj.