27.4 C
București
joi, 30 iunie 2022 - 22:20
No menu items!

Polițiști răniți de un șofer care a încercat să scape de un dosar penal

spot_img

Doi poliţişti din Argeş au fost răniţi, duminică, după ce au încercat să oprească, în trafic, un bărbat despre care deţineau informaţii că nu are permis de conducere. Acesta nu a oprit, iar în timpul urmăririi a virat brusc lovind maşina Poliţiei pe care a proiectat-o în şanţ.

Incidentul s-a petrecut duminică, în comuna Vedea judeţul Argeş, după ce polițiștii au încercat să oprească, în trafic, un bărbat despre care deţine informaţia că nu are permis de conducere.

„Primele informaţii sunt că poliţiştii din patrulă au observat un bărbat care conducea un autoturism şi despre care deţineau informaţii că nu are permis de conducere. Acesta nu a oprit la semnalul poliţiştilor. Poliţiştii au încercat să-l depăşească, moment în care şoferul a virat brusc şi a intrat în coliziune cu autospeciala de poliţie”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Argeş, Mădălin Zamfir, citat de Mediafax.

Potrivit acestuia, maşina poliției a fost proiectată într-un şanţ, cei doi polițiști fiind uşor răniţi. Cauza a fost preluată de un procuror şi este doar o “chestiune de timp” până când bărbatul care a provocat accidentul va fi prins, a mai spus purtătorul de cuvânt.