3.9 C
București
miercuri, 8 decembrie 2021 - 12:56
No menu items!

Polițistă româncă în Anglia, acuzată de comportament agresiv. FOTO

spot_img

O poliţistă de origine română a ajuns vedeta tabloidelor din Marea Britanie. Acum e în centrul unui scandal imens după ce a avut mai multe derapaje la locul de muncă. A fost descrisă ca o poliţistă agresivă şi nepoliticoasă şi chiar sancţionată disciplinar. Aşa titrează Daily Mail cazul, precizând că românca a primit sancţiune discipilară după ce a vorbit urât la o intervenţie și apoi s-a plâns despre instructorii săi că ar fi rasişti, anunţă observator.tv.

Poliţista Simina Muntean s-a adresat unui tribunal pentru ocuparea forței de muncă din Marea Britanie. Poliţista Simina Muntean este născută în România, precizează aproape obsesiv presa britanică, şi tocmai a pierdut o reclamaţie de discriminare rasială îndreptată către instructorii săi. Ea a picat două evaluări consecutive de condus, apoi a susținut că s-a întâmplat acest lucru din cauza instructorilor, care ar fi rasişti.

Abaterile româncei ar fi fost destul de serioase, scrie Daily Mail, în raportul superiorilor precizâdu-se că a l-a făcut în toate felurile pe un tânăr care se afla într-o dispută familială, în cadrul unei intervenţii. Apoi, în timp ce s-ar fi aflat la un alt caz, al unei tinere violate, ar fi plecat în mijlocul anchetei pentru că ar fi fost îngrijorată de ce fac copiii acasă. De asemenea, poliţista Simina Muntean nu ar fi catadicsit să iasă din maşină în cazul unui accident de circulaţie.

Mai mult, colegii o descriu pe poliţista Simina Muntean ca fiind nepoliticoasă şi dispreţuitoare, iar când a fost chemată pentru o audiere disciplinară, ea a început să țipe isteric și să facă semne obscene. Poliţista Simina Muntean face parte din brigada de răspuns rapid Wolverhampton, şi s-a alăturat Poliției West Midlands în 2009. Ca răspuns la hotărârea Tribunalului de a respinge acuzaţiile rasiale, Simina a precizat că personalitatea ei confruntantă şi provocatoare a pus stăpânire pe ea şi trebuie tratată ca pe o tulburare de moment. Nu s-a luat vreo măsură dramatică în privinţa Siminei Muntean, ea activând în continuare în poliţie, mai spune sursa citată.

Emanuel Stan