Politicienele tinere şi atrăgătoare din Parlament şi Guvern. FOTOGALERIE

Organizațiile de tineret ale partidelor sunt o adevărată sursă de senzualitate

femei 

Camera Deputaților, Senatul, ministerele sau Parlamentul European sunt înţesate de tinere consiliere, asistente ori secretare, „înrolate” în organizațiile de tineret ale partidelor politice.

Cătălina Ştefănescu  – o tânără apropiată ministrului Liviu Dragnea –  a ajuns deputat la doar 24 de ani, iar zilele trecute Alina Cazanacli, lider al PC, a fost „unsă”, la nici 34 de ani, secretar de stat în Ministerul Dezvoltării. Alte zeci de tinere consiliere sau asistente din diverse organizații de tineret ale partidelor figurează însă pe statele de plată ale Senatului, Camerei Deputaților sau Parlamentului European, ocupând funcții-cheie.

Spre exemplu, senatorul social-democrat Alexandru Cordoș are o tânără consilieră, membră a organizaţiei PSD Cluj: Anca Gherle, o blondă care a făcut o pasiune din a se  fotografia în Parlament şi a se lăuda cu asta pe contul de Facebook.

La 24 de ani, Anca Gherle studiază la Școala Națională de Studii Politice și Administrative, a absolvit Facultatea de Jurnalism a Universităţii Babeş – Bolyai, dar a frecventat şi cursurile Facultăţii de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Tânăra consilieră și-a serbat ziua de naștere la pupitrul Senatului.

Un alt exemplu de tânără frumoasă, cu veleităţi politice, este Ioana Cazacu, fostă Pop, secretar de stat în Ministerul Muncii şi fina premierului Victor Ponta. Tânăra a venit în Capitală odată cu valul pesediștilor din Maramureș.

De fapt, Ioana Cazacu –  fosta soție a liderului PSD Maramureș, Gabriel Zetea – a condus organizaţia TSD Maramureș. Acum este căsătorită cu Alexandru Cazacu, fiul lui Ion Cazacu, avocatul lui Adrian Năstase.

În perioada 2008-2010, Ioana Cazacu a fost secretar de stat în cadrul Ministerului pentru Relaţia cu Parlamentul și consiliera lui Mircea Geoană. În declaraţia de avere postată la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării, Ioana Cazacu, a precizat că deține două terenuri, achiziționate în 2013, unul în Tunari (judeţul Ilfov) și altul în Târgu Lăpuș (judeţul Maramureş). Anul trecut, Ioana Cazacu a împrumutat 122.000 de euro pentru o perioadă de 30 de ani. În 2013, Ioana Cazacu a încasat puțin peste 56.000 de lei de la CNCD, 12.500 de euro în urma partajului şi divorţului de Zetea și 3.000 de euro brut din cercetare didactică.

Geanina Boicu, este încă o tânără pesedistă, numită într-o funcție-cheie din Guvernul Victor Ponta. În aprilie 2014, Geanina Boicu, fostă șefă a PSD Barcelona, a fost numită consul al României în Capitala Cataluniei. După alegerile prezidențiale șefa consulatului din Barcelona s-a gândit să posteze pe Facebook o poză pe o plajă din Miami.

Geanina Boicu

Sursa Zilei a dezvăluit și că europarlamentarul PSD Claudiu Tănăsescu și-a angajat ca asistentă o dansatoare ucraineană. Anastasia Fedorenko a lucrat ca fotomodel și balerină în Ucraina, iar în prezent deține o școală de dans în Bruxelles.

În vârstă de 27 de ani, Anastasiia Fedorenko este căsătorită cu un român și a lucrat ca fotomodel și balerină în Ucraina, iar în prezent – potrivit informațiilor postate pe contul ei de Facebook – deține o școală de dans în Bruxelles.

Tânăra vorbește fluent rusă și engleză și a fost angajată recent de europarlamentarul PSD – membru al Comisiei pentru mediu, sănătate publică și siguranță alimentară și membru supleant al Comisiei pentru ocuparea forței de muncă și afaceri sociale.

Deputatul PDL Alin Popoviciu lansa, în 2013, ideea organizării unui concurs Miss Parlament, cu categoriile „cea mai frumoasă”, „cea mai bine îmbrăcată”, „cea mai populară” şi „cea mai deşteaptă”.

Cu siguranţă nu vor vrea doamnele să vină la prezentarea de modă în ţinute de gală sau în costume de baie, aşa că e mai bine prin formulare, toate anonime ca să nu existe probleme, cu câte 4-5 întrebări, pe care apoi să le punem într-o urnă. Fiecare să voteze după pofta inimii, că de meritat merită multe doamne. Şi dacă votul e corect, atunci PDL va fi pe podium pentru că are cele mai frumoase parlamentare

Alin Popoviciu
deputat PDL

Ştefan Etveş
Raluca Dan

NICIUN COMENTARIU