26.7 C
București
marți, 9 august 2022 - 2:27
No menu items!

Poliția Română pe glume sau pe bune? Doi polițiști rutieri și-au răpit un coleg de serviciu de pe stradă

spot_img

Doi polițiști rutieri din București sunt suspectați că l-au răpit de pe stradă, duminică,  pe un coleg de serviciu, plecând cu el într-o direcție necunoscută. Potrivit gândul.ro, Poliția Română a comunicat că totul a fost o glumă. Conducerea Direcției Generale de Poliție a Municipiului București a declanșat verificări, prin structura de control intern, în vederea stabilirii situației de fapt și dispunerea de măsuri legale”, a mai transmis Poliția Română

Potrivit sursei citate, incidentul a avut loc duminică, 31 ianuarie 2022, în jurul orei 22.00. Agenții rutieri erau în timpul liber când s-au întâlnit pe stradă cu un coleg.

Cei doi l-ar fi invitat pe colegul lor să meargă în oraș să bea ceva împreună, iar pentru că tânărul agent a refuzat a fost luat de mâini și de picioare și urcat cu forța în mașină. Un trecător a sunat la 112, iar polițiștii au declanșat o anchetă.

În urma cercetărilor, s-a stabilit că totul ar fi fost o glumă.

„În data de 30 ianuarie 2022, în jurul orei 23.00, prin apel 112, Secția 7 Poliție a fost sesizată de către o persoană cu privire la faptul că a observat cum doi bărbați l-au forțat pe un altul să intre intr-un autoturism, după care au părăsit zona.

Polițiștii aflați în teren au identificat atât autoturismul, cât și adresa, unde au și fost depistați cei trei tineri. Aceștia au declarat că a fost o glumă, nefiind confirmată vreo situație de potențial pericol”, a transmis Poliția Română.

Potrivit IGPR, „ulterior s-a stabilit că unul dintre aceștia, persoana aparent lipsită de libertate în mod ilegal, este agent de poliție în cadrul Brigăzii Rutiere, având o vechime de o lună”.

”Conducerea Direcției Generale de Poliție a Municipiului București a declanșat verificări, prin structura de control intern, în vederea stabilirii situației de fapt și dispunerea de măsuri legale”, a mai transmis Poliția Română.