12.6 C
București
miercuri, 21 aprilie 2021 - 11:17

Poliția Română a dispus verificări după ce polițiștii de la Transporturi s-au făcut de râs când au descins în forță la o adresă greșită

Conducerea Poliției Române a dispus verificări, prin specialiștii Direcției Control Intern, după ce polițiștii din cadrul Poliției Transporturi au greșit adresa la o descindere și au intrat în casă peste două femei. Superiorii au anunțat că se vor lua măsurile care se impun în acest caz.

 

Mai mulți polițiști mascați au intrat în forță, miercuri dimineață, într-o lucuință din Clinceni, Ilfov.

O femeie şi fiica sa au fost trezite din somn, bruscate, imobilizate și ameninţate cu arma. După ce au realizat că au făcut o greșeală, oamenii legii au plecat fără a oferi vreo explicație celor două.

Femeia a cerut explicații de la oamenii legii și a solicitat un proces verbal, însă mascații se grăbeau să urce în mașină pentru a merge la adresa corectă.

După incident, fiica femeii a avut nevoie de îngrijiri medicale

„Nu sunt capabili să găsească adresele. Vreau să-i dau în judecată pentru ce mi-au făcut. Le fac reclamație. Vreau doar să-și ceară scuze public, să nu se mai întâmple așa ceva în țara asta, și să fie trași la răspundere”, a declarat femeia după incident.

Comunicatul Poliției Române

“Având în vedere informațiile apărute în spațiul public, cu privire la o percheziție care ar fi fost efectuată, ieri, de către polițiști din cadrul Poliției Transporturi, în județul Ilfov, la o altă adresă dcât cea menționată în mandat, Centrul de Informare și realții Publice al Inspectoratului General al Poliției Române este abilitat să comunice următoarele:
Conducerea Poliției Române a dispus verificări, prin specialiștii Direcției Control Intern, urmând ca, în baza verificărilor efectuate, să fie dispuse măsurile legale care se impun”, se arată în comunicatul transmis joi dimineață de Polița Română