19.3 C
București
luni, 25 septembrie 2023 - 8:32
No menu items!

Poliția a făcut public portretul robot al autorului jafului de la o bancă din Cluj-Napoca

spot_img

Poliţia a făcut public luni seară portretul-robot al bărbatului care a jefuit o bancă din Cluj-Napoca, de unde a furat 20.000 de lei, după ce i-a ameninţat pe angajaţi cu un cuţit. Poliţiştii caută un tânăr de 25- 30 de ani, cu constituţie atletică, cu înălţimea de aproximativ 180 de centimetri, informează news.ro.

”Persoanele care pot furniza informaţii utile în acest caz, sunt rugate să apeleze numărul de urgenţă 112 pentru a anunţa organele de poliţie”, au transmis reprezentanţii Poliţiei Cluj, care au realizat portretul robot al suspectului.

Potrivit acestora, au fost instituite filtre penttru depistarea autorului jafului. Datele oferite de către poliţişti arată că jaful s-a produs în foarte scurt timp, dar angajaţii au reuşit să apese butonul de panică. Agenţii de securitate s-au deplasat la sediul băncii, dar bărbatul fugise.

De asemenea, poliţiştii au precizat că în incinta unităţii se aflau îmai mulţi clienţi, dar şi angajaţii băncii. Bărbatul, care avea faţa acoperită şi era înarmat cu un cuţit, i-a ameninţat pe angajaţii băncii şi a sustras 20.000 de lei, după care a fugit.

Alex Militaru