4.6 C
București
marți, 7 decembrie 2021 - 19:38
No menu items!

Polițista înjunghiată în autobuz și colegul acesteia, recompensați de ministrul Gabriel Oprea. VIDEO

spot_img

Vicepremierul pentru securitate națională a apreciat inițiativa și curajul celor doi polițiști bucureșteni și a dispus, miercuri, recompensarea acestora

Oprea_politista

Viceprim-ministrul pentru securitate națională, ministrul afacerilor interne, Gabriel Oprea, i-a felicitat miercuri pe cei doi polițiști ai Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – agent de poliție Andreea Alistar, din cadrul Secției 8 Poliție și agent de poliție Viorel Cârciumaru, din cadrul Secției 23 Poliție – care marți, deși de aflau în timpul liber, au intervenit pentru imobilizarea unei femei care amenința cu un cuțit călătorii aflați într-un autobuz al liniei 104 din Capitală.

Reprezentanții Ministerului Afacerilor Interne (MAI) au precizat, miercuri, într-un comunicat de presă, că vicepremierul Gabriel Oprea s-a interesat de starea medicală a polițistei și a apreciat inițiativa și curajul celor doi, considerând conduita lor un model pentru toți angajații MAI.

Aceast gen de atitudine, pe care am remarcat-o la unii oameni ai legii, reprezintă un model pentru toți angajații ministerului, pentru că principalul rol al polițiștilor, jandarmilor și pompierilor este acela de a proteja cetățenii. Vă mulțumesc și vă felicit pentru curajul dumneavoastră și pentru modul în care v-ați făcut datoria, chiar dacă erați în timpul dumneavoastră liber la momentul incidentului.

Gabriel Oprea
vicepremier pentru securitate națională, ministru al afacerilor interne

 politist

În plus, ministrul a dispus măsuri pentru recompensarea celor doi polițiști.

La întâlnirea cu vicepremierul Gabriel Oprea, agenții de poliție au fost însoțiți de șeful Poliției Române, chestor general de poliție Petre Tobă“, au mai precizat oficialii MAI.

R.D.