4 C
București
sâmbătă, 27 noiembrie 2021 - 23:14
No menu items!

Polițist arestat pentru că a agresat şi jefuit o minoră

spot_img

Polițist arestat pentru că a agresat şi jefuit o minoră
foto: adevarul.ro

Un poliţist de la Serviciul de Intervenţie Rapidă din Dâmboviţa a fost reţinut de poliţiştii braşoveni, joi noapte, fiind acuzat că a intrat cu forţa în locuinţa unei tinere de 17 ani pe care a bătut-o, apoi i-a luat banii şi două telefoane mobile.

Poliţiştii au fost anunţaţi prin Serviciul 112, joi seară, de o tânără de 17 ani care a spus că a fost agresată fizic în propria locuinţă de către un necunoscut, a declarat vineri comisarul șef Liviu Naghi, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Braşov.

“În urma cercetărilor s-a stabilit că suspectul este un bărbat de 34 de ani, din judeţul Dâmboviţa. Acesta s-a deplasat cu o maşină din Dâmboviţa la Braşov, apoi a intrat cu forţa în locuinţa tinerei, a lovit-o cu pumnii, după care i-a luat din locuinţă 350 de lei, două telefoane mobile şi cartea de identitate. El a încercat să o ia pe fată şi să o ducă în judeţul Dâmboviţa, dar fata a reuşit să scape şi a fugit pe casa scării”, a spus Naghi.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Braşov a confirmat că suspectul este poliţist în cadrul Serviciul de Intervenţie Rapidă al IPJ Dâmboviţa.

“Suspectul este cercetat pentru trei infracţiuni: tâlhărie, violare de domiciliu şi tentativă de lipsire de libertate şi urmează să fie prezentat, vineri, instanţei cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile”, a adăugat Naghi.

A.V.