10.5 C
București
marți, 19 octombrie 2021 - 4:51

Polițiști răniți grav într-un conflict

spot_img

Agenții încercau să restabilească ordinea publică

masina_politie_SZ

Cinci persoane, între care trei poliţişti, au ajuns la spital, sâmbătă seară, în urma unui conflict izbucnit la o petrecere organizată într-un bloc din Timişoara.

Potrivit poliţiştilor, conflictul a avut loc într-un imobil situat pe strada Mioriţei din orașul de pe Bega, unde se desfăşura o petrecere aniversară pentru un copil de trei ani.

La un moment dat, unul dintre vecini, deranjat de gălăgie, a solicitat sprijinul Poliţiei. Astfel, la faţa locului s-au deplasat mai mulţi poliţişti care au mers să discute cu petrecăreţii, însă aceştia au devenit recalcitranţi şi au pornit o altercație cu agenții de ordine publică. Trei poliţişti au fost răniţi, fiind transportaţi cu ambulanţa la Spitalul Judeţean din Timişoara. Unul dintre agenţi a fost rănit grav la cap. De asemenea, tatăl şi unchiul copilului sărbătorit au fost răniţi, fiind transportați și ei la spital.

Alte echipaje ale Poliţiei, sosite la fața locului, au reuşit, în final, să aplaneze conflictul. Mai multe persoane, printre care şi bunicul copilului sărbătorit, au fost duse la audieri, poliţiştii demarând o anchetă în acest caz.

Olimpia Diaconiuc