10.9 C
București
joi, 2 decembrie 2021 - 15:05
No menu items!

Poliţist împuşcat mortal de către un coleg, la o vânătoare de mistreţi

spot_img

vanatoare

Un poliţist de 43 de ani, din Brăila, a fost împuşcat mortal sâmbătă de către un alt agent, în timpul unei partide de vânătoare autorizate, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Brăila, Jenel Şogor, precizând că a fost vorba despre un accident. Parchetul Tribunalului Brăila a început audierea persoanelor care au participat la partida de vânătoare.

Potrivit sursei citate, incidentul a avut loc în jurul orei 10.30, la o vânătoare autorizată de mistreţi, organizată pe fondul de vânătoare din comuna Măxineni. Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Brăila a precizat că la partida de vânătoare au participat 24 de persoane, membri ai Asociaţiei Judeţene a Vânătorilor şi Pescarilor Sportivi (AJVPS) Brăila.

El a afirmat că în timpul partidei un vânător în vârstă de 36 de ani a împuşcat în cap, accidental, un alt vânător, în vârstă de 43 de ani, care a murit pe loc.

Jenel Şogor a mai spus că ambii vânători sunt poliţişti la Biroul Arme şi Explozivi din cadrul Poliţiei Judeţene Brăila, iar bărbatul împuşcat era agent-şef la acest serviciu, cei doi fiind membri ai AJVPS şi aflându-se în timpul liber.

Conform sursei citate, în acest caz se fac cercetări pentru ucidere din culpă, ancheta fiind coordonată de un procuror criminalist. Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Brăila a precizat că bărbatul împuşcat lucra în Poliţie din anul 1995.

Toate persoanele care au participat la partida de vânătoare sunt audiate, sâmbătă seară, la Parchetul Tribunalului Brăila, în acest caz fiind deschis dosar penal pentru ucidere din culpă.

C.C.