16.6 C
București
duminică, 1 octombrie 2023 - 8:49
No menu items!

Poliţist găsit împuşcat în cap, în maşina de serviciu

spot_img

Potrivit primelor investigații derulate în acest caz, polițistul ar fi încercat să se sinucidă

masina politieUn poliţist de la Poliţia Transporturi Ialomiţa a fost transportat în stare gravă, duminică, la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Capitală, după ce a fost găsit împuşcat în cap în maşina de serviciu. Reprezentanţii Poliţiei Judeţene spun că este vorba, cel mai probabil, despre o tentativă de suicid.

Duminică dimineaţă poliţiştii au fost sesizaţi prin numărul de urgenţă 112 de către un angajat al Poliţiei Transporturi că un subaltern de-al său, din cadrul acestei structuri, a fost găsit împuşcat în maşina de serviciu.

Potrivit Poliției Ialomița, poliţiştul de la Transporturi, în vârstă de 41 de ani, intrase în serviciu la ora 08.00, iar două ore mai târziu a fost găsit cu o plagă la cap, în maşina de serviciu, parcată pe un drum lăturalnic din apropierea localităţii Feteşti.

Cel care l-a găsit a fost unul dintre superiorii săi, care a şi sunat la 112.

Medicii de la Serviciul de Ambulanţă Ialomiţa care au mers la faţa locului au constatat că poliţiştul avea semne vitale şi au cerut un elicopter SMURD, care l-a preluat pe bărbat şi l-a transportat la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Bucureşti.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului de Urgenţă Floreasca, dr. Bogdan Opriţa, a declarat că poliţistul a fost dus în sala de operaţii, fiind în stare foarte gravă.

În urma primelor verificări, poliţiştii au stabilit că, cel mai probabil, este vorba despre o tentativă de suicid şi că angajatul Poliţiei Transporturi s-a împuşcat cu arma din dotare – un pistol Carpaţi.

R.D.