5.4 C
București
marți, 30 noiembrie 2021 - 1:28
No menu items!

Poliţist din Bran, reţinut după ce a fost prins luând mită de la un şofer

spot_img

Poliţist din Bran, reţinut după ce a fost prins luând mită de la un şofer
foto: rtv.net

Un agent de la Poliţia Bran, judeţul Braşov, a fost reţinut pentru 24 de ore, după ce a fost prins în flagrant luând mită 200 de lei de la o tânără pentru a nu consemna o infracţiune la Legea Circulaţiei.

Potrivit unui comunicat de marţi al Parchetului Tribunalului Braşov, procurorii şi ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie (DGA) Braşov l-au prins în flagrant, luni, pe Dănuţ Adrian Duducea, în vârstă de 23 ani, agent la Poliţia Bran, în timp ce primea 200 de lei de la o tânără de 21 de ani, pentru a nu-şi exercita atribuţiile de serviciu.

Poliţistul a fost denunţat de un şofer care a fost oprit în trafic în noaptea de 24 spre 25 iunie, în timp ce conducea un autoturism în Bran.

“S-a mai reţinut că pe 1 iulie, în timpul procedurii de cercetare la faţa locului, avînd ca obiect o faptă de corupţie, inculpatul Duducea Dănuţ Adrian şi-a declinat în fals identitatea în faţa procurorului de caz”, menţionează sursa citată.

Poliţistul a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând să fie dus la Tribunalul Braşov, cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile sub acuzațiile de luare de mită şi fals privind identitatea.

Andrei Tudor