14.9 C
București
duminică, 24 octombrie 2021 - 16:37

Poliţist cercetat după ce l-ar fi bătut pe primarul unei comune din Constanţa

spot_img

masina_politie

Un poliţist este cercetat de procurori după ce l-ar fi bătut, pe stradă, pe primarul comunei constănţene Ghindăreşti. Edilul susţine că este a doua oară când este agresat de poliţist şi că nu ştie care este motivul pentru care se întâmplă asta.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Constanţa, primarul comunei Ghindăreşti, Adrian Vartolomei, a sunat, marți seară, la numărul de urgență 112 şi a reclamat că a fost bătut de un poliţist din comuna Horia.

Agentul principal Marius Ivan, locuieşte în Ghindăreşti, iar marţi seară l-ar fi aşteptat pe primar în stradă şi apoi l-ar fi luat la bătaie. Vartolomei le-a declarat poliţiştilor că agresorul său s-a oprit doar când pe stradă a intrat o maşină, iar agentul de poliţie a văzut farurile. Edilul spune că nu este prima dată când poliţistul îl agresează, fiind atacat şi în luna septembrie, şi susţine că nu ştie care ar fi motivul.

Câțiva localnici le-au declarat însă polițiștilor că agentul ar fi gelos pe primar, pentru că acesta ar fi avut o relaţie cu soţia lui.

Primarul Adrian Vartolomei a depus o plângere la Poliţie, urmând ca miercuri să meargă la un medic legist pentru eliberarea unui certificat. “În cauză conducerea Inspectoratului Judeţean de Poliţie Constanţa a început imediat o anchetă, a informat Parchetul Tribunalului Constanţa, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale care se impun”, a declarat, miercuri, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Constanţa, Carmen Şerbănescu.

 R.D.