3.5 C
București
joi, 2 decembrie 2021 - 5:26
No menu items!

Poliţia a arestat un suspect care ar putea fi implicat în atentatele de la Boston. Poliția îl caută pe al doilea suspect – UPDATE

spot_img

Poliţia a arestat un suspect care ar putea fi implicat în atentatele de la Boston

Un suspect despre care se bănuieşte că a fost implicat în atentatele de luni de la Boston a fost arestat vineri, potrivit unui oficial apropiat anchetei, citat de Boston Globe.

Un al doilea suspect rămâne în libertate în Watertown, la 10km de Boston, după un schimb de focuri cu poliţia. Suspectul apare în imaginile de la maraton purtând pe cap o șapcă albă de baseball.

Potrivit Boston Globe, suspectul arestat a fost declarat mort, la spitalul Beth Israel din Boston ca urmare a rănilor suferite.

Șeful poliției din Boston a confirmat moartea acestuia, în urma tirului poliției din campusul MIT.

UPDATE

Al doilea suspect despre care poliţia americană crede că este implicat în atentatele de la Maratonul din Boston este căutat de poliție din casă în casă. El a fost identificat drept Djohar A. Ţarnev, 19 ani, potrivit Associated Press.

Cei doi suspecţi implicaţi în atacurile cu bombă de la Maratonul din Boston proveneau din Rusia, dintr-o regiune din apropierea Ceceniei şi trăiau în SUA de cel puţin un an de zile, transmit agenţiile internaţionale de presă.

C.I.