Poliţişti suspectaţi că au bătut un alegător la europarlamentare, duşi la audieri

Poliţiştii de la Secţia 3 sunt audiaţi într-un dosar în care se fac cercetări pentru infracţiunea de tortură, în legătură cu un incident electoral din 25 mai, când au fost alegerile europarlamentare

politia

Mai mulţi poliţişti de la Secţia 3 au fost ridicaţi de la serviciu, miercuri, de procurorii Parchetului Tribunalului Bucureşti şi urmează să fie audiaţi într-un dosar în care sunt suspectaţi că la alegerile europarlamentare ar fi bătut un alegător, în secţia de poliţie.

Potrivit unui comunicat de presă al Parchetului Tribunalului Bucureşti, poliţiştii de la Secţia 3 sunt audiaţi într-un dosar în care se fac cercetări pentru infracţiunea de tortură, în legătură cu un incident electoral din 25 mai, când au fost alegerile europarlamentare.

În data de 25.05.2014, persoana vătămată C.D., în vârstă de 63 de ani, a fost transportată cu ambulanţa la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti, unde a fost internată având următorul diagnostic: traumatism cranio-cerebral cu fractură mandibulară, ruptură splină – splenectomie, multiple fracturi costale. Din cercetările efectuate până la momentul actual, a reieşit faptul că persoana vătămată a fost implicată într-un incident electoral (în ziua menţionată având loc alegerile pentru Parlamentul European), motiv pentru care a fost condusă la Secţia 3 Poliţie“, au precizat procurorii.

Oficiali din Parchetul Tribunalului Bucureşti au declarat că dosarul a fost deschis în urma unei sesizări depuse în urmă cu câteva luni.

Poliţiştii de la Secţia 3 suspectaţi în acest caz au fost ridicaţi de anchetatori în baza unor mandate de aducere şi urmează să fie audiaţi de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, care instrumentează cauza împreună cu poliţişti de la Serviciul Omoruri.

NICIUN COMENTARIU