14 C
București
duminică, 24 octombrie 2021 - 19:56

Pocora: Tăriceanu a fost invitat în PNL de președintele organizației municipale Satu Mare

spot_img

Purtătorul de cuvânt al PNL a admis că reînscrierea în PNL a președintelui Senatului respectă statutul

Galben_Pocora_SZ

Purtătorul de cuvânt al PNL, Cristina Pocora, a admis, joi, răspunzând întrebărilor jurnaliștilor că reînscrierea în PNL a președintelui Senatului Călin Popescu – Tăriceanu respectă statutul.

Călin Popescu Tăriceanu a fost invitat în PNL de președintele organizației municipale Satu Mare a PNL. Pocora a precizat că cel care i-a făcut invitația lui Tăriceanu, Adrian Ștef, este președintele organizației municipale Satu Mare a PNL.

Declarația Cristinei Pocora a venit după ce, inițial, aceasta a încercat să-l contrazică pe Tăriceanu și a susținut că reînscrierea acestuia în PNL ar fi contrară statutului.

Astfel, inițial, Pocora a declarat că președintele interimar al organizației județene Satu Mare, Virgin Enătescu, nu l-a invitat pe Călin Popescu Tăriceanu sa se reînscrie în partid. “Nu l-a invitat și nu acceptă primirea lui Tăriceanu. Acolo e o campanie susținută a PSD. E o campanie mincinoasă”, a spus Pocora.

Pocora a subliniat că în absența unui accept al unei organizații, Tăriceanu nu se poate înscrie în partid.

Întrebată ce funcție are însă în PNL Adrian Ștef, cel care i-a făcut invitația lui Tăriceanu, Pocora a răspuns sec: „Este președintele organizației municipale”.

Raluca Dan