1.4 C
București
luni, 6 decembrie 2021 - 4:03
No menu items!

Poșta Română anunță o campanie de promoții pentru decembrie

spot_img

Strategia anunțată de conducerea companiei presupune reducerea comisioanelor și tarifelor pentru a-și consolida cota de piață

posta romana

Compania Națională Poșta Română SA a anunțat miercuri lansarea unei promoții pentru persoane fizice pe tot parcursul lunii decembrie. Clienții vor avea reduceri între 5% și 50% pentru cele mai accesate servicii în perioada sărbătorilor: transferul în lei (mandatul online), transferul în valută (MoneyPost), curieratul rapid intern (Prioripost) şi căsuţele poştale.

”Pe piaţa serviciilor, dinamismul şi orientarea către nevoile clienţilor să măsoară şi prin implementarea de campanii promoţionale sezoniere, care se adaptează specificului perioadei vizate”, a declarat Irina Purcaru, director Operaţiuni şi Relaţii Comerciale, Poşta Română.

La o lansare recentă a unei alte promoții, Alexandru Petrescu, directorul general al Poştei Române, s-a referit la ”abordarea îndrăzneaţă” a companiei de a reduce semnificativ mai multe comisioane şi tarife într-o perioadă încă dificilă din punct de vedere economic, când tendinţa multor companii este aceea de majorare a acestor taxe, pentru susţinerea afacerilor.

Poșta Română este cel mai mare operator de servicii poștale, cu o rețea teritorială de 5.680 de oficii poștale. Statul român deține 75% din acțiuni la Poșta Română, în timp ce restul de 25% este deținut de Fondul Proprietatea.