Poşete la modă în 2013

Poşete la modă în 2013

Poşete la modă în 2013

2013 readuce pe scena modei genţile din piele de mărime medie, modele clasice cu două barete scurte. Cele cu o bretea lungă, detaşabilă, sunt practice şi uşor de asortat. Cele mai populare modele sunt cele de zi – elegante şi cu multe buzunare. Negru şi nude sunt primele opţiuni ale designerilor, fiind urmate de curcubeu şi neon.

Pe catwalk-urile Blumarine, Tommy Hilfiger, Gucci,  Denis Basso, Diesel şi Marc Jacobs, modelele au defilat în ţinute accesorizate cu genţi uriaşe, iar culorile, designul, aplicaţiile şi detaliile au variat. În show-ul Louis Vuitton, poşetele supradimensionate au fost purtate de modele masculine costumate în hamali, accentuând ideea designului impresionant.

Geanta din piele are avantajul de a-şi păstra aspectul iniţial pentru mult timp, fără să se deterioreze, calitatea spunându-şi cuvântul. O dată pe lună, geanta se şterge cu o cârpă moale, uscată, eventual cu puţină cremă specială adăugată. Genţile se păstrează la întuneric, răcoare, departe de sursele de căldură sau de razele soarelui, în săculeţi de pânză sau bumbac moale, pentru a fi protejate de praf şi zgârieturi.

Femeii cu forme i se recomandă geanta care ajunge doar până la talie. Femeii subţiri şi scunde i se recomandă poşeta mică spre medie. Femeile înalte pot purta orice model de poşetă, deoarece au avantajul de a li se potrivi toate mărimile. Poşetele mari şi tocurile dau impresia de mai înaltă. Femeile plinuţe pot încerca poşetele subţiri în care să încapă cele mărunte uzuale, dar care sa nu încarce aspectul.

C.N.

NICIUN COMENTARIU