16.2 C
București
joi, 28 octombrie 2021 - 15:31

PNL a stabilit oficial candidatul la Primăria Capitalei

spot_img

Prim-vicepreședintele PNL, Ludovic Orban, a fost validat, luni, de Biroul Politic Naţional drept candidatul partidului la Primăria Capitalei, după ce, în urmă cu o săptămână fusese votat în unaimitate de organizaţia PNL din Capitală.

Deputatul l-a înlocuit pe europarlamentarul Cristian Bușoi, deși acesta desfășurase o pre-campanie timp de peste două luni.

După validare, Ludovic Orban a spus că a aștepta cu mare emoție acest moment. „Am aşteptat cu emoţie acest moment. PNL începe astăzi o cursă pentru a-i convige pe locuitorii Bucureştiului că ofertă să este alternativa corectă. Oferim Bucureştiului o administraţie onestă, o administraţie profesionistă, generoasă cu locuitorii săi. Eu am onoarea de a fi în fruntea acestei echipe. Sunt pregătit, hotărât şi am toată experienţa necesară să fiu învingător. Este momentul faptelor, nu al vorbelor. (…) Este timpul că bucureştenii să spună punct şi de la capăt. Eu îi rog pe locuitorii Bucureştiului să aleagă echipa PNL pentru a începe împreună să construim un Bucureşti în care fiecare să se simtă acasă. Aşa să ne ajute Dumnezeu!”, a spus Orban.

Valeriu Motoc