4.2 C
București
miercuri, 8 decembrie 2021 - 21:49
No menu items!

PNL face ședință vineri pentru excluderea lui Ludovic Orban din partid. Ce spune fostul președinte al PNL

spot_img

PNL va lua o decizie vineri, în privința propunerilor de excludere din partid a lui Ludovic Orban și Ionel Dancă, în urma repetatelor atacuri din ultima vreme. La rândul său, Orban a anunțat că va cere și el demiterea lui Florin Cîțu din funcția de președinte al PNL.

Florin Cîțu a anunțat că la ședința conducerii de vineri vor fi analizate ultimele declaraţii ale fostului lider al partidului Ludovic Orban.

 “O să discutăm declaraţiile domnului Orban din ultima perioadă şi atacurile la preşedintele României şi la preşedintele PNL şi o să vedem decizia BEx”,a anunțat, miercuri, președintele PNL.

Pe lista neagră este și Ionel Dancă, fost șef al Cancelariei și purtătorul de cuvânt al Cabinetului Orban, actual parlamentar.

Miercuri seară, Ludovic Orban a declarat la Realitatea Plus că îi va cere demisia actualului preşedinte al PNL, Florin Cîţu, în Biroul Executiv al PNL și va cere, de asemenea, oprirea negocierilor cu PSD. Orban este sigur că liberalii ar fi votat mai demult pentru excluderea sa din partid, însă „Iohannis nu le-a dat voie” până acum, ca să nu fie „victimizat”.

„Eu m-am dezafiliat, în semn de protest tocmai pentru deschiderea negocierilor cu PSD. Am spus că nu îmi dau demisia. Am trei condiţii. Refacerea coaliţiei de centru dreapta, să se întoarcă cu faţa către popor şi Cîţu să plece acasă”, a mai explicat Ludovic Orban.

M. Nedelcu