6 C
București
luni, 8 martie 2021 - 23:47

PNL continuă criticile la adresa ministrului USR-PLUS al Sănătății, Vlad Voiculescu

Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, membru al formațiunii USR-PLUS a vorbit, miercuri, într-o conferință de presă, că este “imoral, ilegal și jenant” că s-a ajuns ca o treime din numărul vaccinărilor să fie făcută în afara platformei de programare, persoane “cu pile” la circuitele închise din centrele de vaccinare.

Unul dintre liderii PNL, deputatul Florin Roman, a comentat azi declarațiile ca fiind „de neacceptat” că 30% dintre cei care s-au vaccinat nu s-au înscris pe platforma dedicată vaccinării COVID-19.

„Să înțelegem că avem parte de o vaccinare paralelă? (…) Este inadmisibil ca persoane în vârstă, bolnave sau cu dizabilități să fie amânate din cauza PILELOR și RELAȚIILOR. Ceea ce se întâmplă este un factor de descurajare!”

„Aștept cu mare interes ca domnul ministru să răspundă care sunt persoanele vinovate și privilegiații care au sărit peste rând! Discursurile nu rezolvă incapacitățile de funcționare ale procesului de vaccinare! AȘA NU NE MAI FACEM SĂNĂTOȘI…”, a conchis Florin Roman.