9.9 C
București
vineri, 15 octombrie 2021 - 23:32

PMP Giurgiu, agenție matrimonială: „Politician giurgiuvean, caut iubită”. VIDEO

spot_img

Fostul președinte al PMP Giurgiu, Bogdan Marius Crăcea, a anunțat, zilele trecute, într-o conferință de presă, că-și caută iubită, precizând că doritoarele îl pot contacta pe pagina de Facebook sau chiar la sediul partidului. A doua zi, acesta a fost exclus din partid.

„Politician giurgiuvean, caut iubit!”, a fost anunțul făcut la modul cel mai serios de Bogdan Crăcea, lider, la acel moment, al organizației municipale Giurgiu a PMP și potențial candidat la primărie.

Deși părea o glumă, Crăcea a detaliat anunțul său și a spus că preferă ca viitoarea iubită să lucreze în justiție, ca procuror sau judecător. În plus, ea trebuie să fie atrăgătoare și inteligentă, calități, se pare, absente la politicianul giurgiuvean.

Anunţul meu, pe scurt, ar putea fi sintetizat astfel: Politician Giurgiuvean, caut iubită. Alegerile locale se apropie şi trebuie, chiar dacă nu sunt prima opţiune a partidului, trebuie să fiu pregătit din toate punctele de vedere

Marius Bogdan Crăcea

După ce a aflat de acest anunț public, președintele organizației județene a PMP Giurgiu, Ionel Dinu, a anunțat că Marius Crăcea va fi exclus din partid prin decizia Consiliului Executiv Județean.

Valeriu Motoc