4.4 C
București
marți, 30 noiembrie 2021 - 14:46
No menu items!

PMB: Toate problemele apărute în Capitală din cauza ploii au fost soluţionate

spot_img

PMB: Toate problemele apărute în Capitală din cauza ploii au fost soluţionate
foto: exclusivnews.ro

Toate problemele apărute în Capitală pe parcursul nopţii din cauza ploii sunt în prezent soluţionate, a anunţat luni Primăria Municipiului Bucureşti (PMB), care a precizat că Apa Nova a acţionat în teren cu 40 de utilaje.

Potrivit PMB, având în vedere cantităţile mari de apă căzute în ultimele ore în Capitală, pe tot parcursul nopţii, echipele Apa Nova, operatorii de salubrizare şi echipele ISU au intervenit pentru soluţionarea problemelor înregistrate.

”Menţionam că, potrivit datelor Apa Nova, pe durata evenimentului s-au transportat prin sistemul de canalizare al oraşului peste 8 milioane de metri cubi de apă. De asemenea, cantităţile de precipitaţii înregistrate de pluviometrele ANB în intervalul 30.06.2013 ora 03,00 – 01.07.2013 ora 07,00, au fost cuprinse între 73,80 l/mp, în zona Băneasa, şi 121,00 în zona Sistematizării-Brâncoveanu”, precizează comunicatul PMB.

Pe tot parcursul nopţii, Apa Nova a avut în teren 40 de utilaje care au verificat şi soluţionat toate problemele semnalate.

De asemenea, s-a intervenit şi pentru soluţionarea problemelor la gurile de scurgere, dar şi pentru evacuarea apei din subsolurile inundate.

A.V.