9.3 C
București
joi, 21 octombrie 2021 - 3:13

PMB: Arena Națională este un stadion legal și se redeschide cu meciul de fotbal Dinamo – Astra

spot_img

Arena Națională este un stadion legal și vineri, 1 aprilie, va putea găzdui meciul de fotbal Dinamo București – Astra Giurgiu, în condiții de securitate, după ce municipalitatea a obținut avizul pentru securitate la incendiu, informează un comunicat de presă al Primăriei Capitalei.

“Arena Națională este — pentru prima dată de la finalizarea construcției — un stadion legal. Drumul către legalitate a fost unul sinuos, cu multe presiuni și discuții în contradictoriu între primărie și reprezentanții fotbalului românesc. Fără sprijinul și diplomația de care au dat dovadă — în ciuda unor mici disensiuni — oameni ai fotbalului românesc, Arena Națională ar fi fost și azi un subiect de controversă publică, nicidecum un stadion dedicat fotbalului de calitate, în condiții de legalitate”, declară edilul interimar, Răzvan Sava, citat în comunicatul primăriei.

Potrivit acestuia, reprezentanții fotbalului românesc pot fi siguri că au în Primăria Capitalei “un partener deschis, dornic să sprijine performanțele fotbalului românesc, fie el de club sau la nivel de echipă națională”.

De asemenea, municipalitatea precizează că, până la sfârșitul lunii aprilie, va lua toate măsurile pentru ca Arena Națională să beneficieze de un management performant.