3.5 C
București
marți, 29 noiembrie 2022 - 10:46
No menu items!

PLUS îl sfidează pe premierul Cîțu. Noul ministru de la Sănătate nu exclude ca Vlad Voiculescu să revină în echipă

spot_img

Vlad Voiculescu poate reveni în ministerul din care a fost dat afară de premierul Florin Cîțu. El ar putea fi numit consilier onorific al noului ministru al Sănătății, a declarat Ioana Mihăilă.

Mihăilă a spus, la scurt timp după depunerea jurământului de la Cotroceni, că echipa nu o face ea, ci partidul.

”Echipa e în curs de constituire. Nu va fi o decizie doar a mea, va fi o decizie bilaterală și atunci când echipa va fi formată voi reveni cu răspunsul final.”, a spus Ioana Mihăilă, miercuri seara, după învestire.

Conform unor surse politice, premierul Florin Cîțu le-ar fi spus liderilor coaliției, la ședința de marți seară, că o susține pe Ioana Mihăilă la conducerea Ministerului Sănătății, însă cere ca Vlad Voiculescu să nu aibă nicio funcție în minister.

Noul ministru al Sănătății, Ioana Mihăilă, a mai făcut o dezvăluire în prima sa conferință de presă. Ea a spus că l-a întrebat pe predecesorul ei, Vlad Voiculescu, dacă el crede că va „supraviețui” la conducerea ministerului, iar fostul ministru i-a răspuns că speră să reușească.

„L-am întrebat dacă crede că voi supraviețui. A spus că speră că da”, a declarat Mihăilă.

„Cel mai frică mi-e că nu voi putea finaliza reformele pentru care am venit aici”, a mai spus noul ministru al Sănătății, Ioana Mihăilă, care a adăugat că va continua proiectele începute de Vlad Voiculescu.