3.9 C
București
duminică, 5 decembrie 2021 - 15:56
No menu items!

Plumb către Dragnea: Nu jucați pentru adeversarii politici

spot_img

Cei doi lideri polemizează pe tema șefiei PSD

Dragnea_Plumb

Președintele interimar al PSD, Rovana Plumb, consideră că social-democraţii care nu înţeleg că este nevoie de unitate în partid, fac jocurile adversarilor politici. Social-democrata a făcut această precizare după afirmațiile fostului președinte executiv, Liviu Dragnea.

Rovana Plumb este de părere că un congres, așa cum a sugerat Liviu Dragnea, nu ar face altceva decât să pună în pericol guvernarea PSD.

PSD trebuie să acţioneze că o echipă. Cine nu înţelege asta joacă pentru adversarii politici. Nu ne trebuie congrese acum, nu trebuie să punem în pericol prezenţa la guvernare. În toate momePlumb: Cine nu joacă în echipă, joacă pentru adversarintele sale importante, PSD s-a comportat că o echipa. Asta trebuie să se întâmple şi acum. Astăzi, PSD e condus de o echipa solidă; trebuie să acţionăm şi în continuare că o echipa – nu să ne atacăm unii pe alţii. Dezbinarea ar fi un avantaj nesperat doar pentru adversarii noştri

Rovana Plumb

Plumb mai spune că, potrivit statutului, preşedintele Consiliului Naţional asigură conducerea partidului pentru orice perioadă de interimat, între Congrese. „Cei care vorbesc despre organizarea unui congres acum nu se raportează la binele PSD, ci la speranţele oponenţilor noştri. Nu avem de ce să organizăm congrese prin care să facem jocurile adversarilor PSD, pentru că riscăm că, pe parcurs, să pierdem guvernarea dar şi aliaţii pe care îi avem. Iar de câştigat nu am câştiga nimic”, a spus Rovana Plumb, subliniind că prioritară este continuarea guvernării.

Coordonatorul politic al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, că funcţia de preşedinte interimar, pe care o ocupă Rovana Plumb nu există în partid.

Valeriu Motoc