13.8 C
București
miercuri, 22 septembrie 2021 - 21:24

Planurile soției lui Schumacher de a-și aduce soțul acasă, după ce medicii i-au spus să se pregătească pentru ce este mai rău

spot_img

 michael-schumacher-wife

Soţia lui Michael Schumacher, Corinna, va construi un centru medical de 12 milioane de euro în vila din Elveţia a familiei, pentru ca fostul pilot de F1, aflat în comă de trei luni, să poată părăsi spitalul, scrie ibtimes.co.uk.

Corinna Schumacher, în vârstă de 45 de ani, a decis să acţioneze după ce doctorii de la clinica din Grenoble, unde Schumacher este internat în comă indusă, i-au spus că este foarte puţin probabil ca acesta să îşi mai revină.

Centrul medical ar urma să fie amplasat în vila de 30 de milioane de euro situată pe malul lacului Geneva, Elveția.

Un apropiat al lui Miachael Schumacher a afirmat: „Se întâmplă miracole, iar el, fiind bogat, are parte de cea mai bună asistenţă medicală care există. Dar, din păcate, nici măcar toţi banii din lume nu pot rezolva ceea ce i s-a întâmplat. Familia se pregăteşte pentru un viitor în care Schumacher va fi complet imobil’”.

În fiecare zi, familia Schumacher parcurge un drum de 240 de km pentru a-l vizita pe fostul pilot de F1 la spitalul din Grenoble, Franța.

Michael şi Corrina Schumacher sunt împreună de 23 de ani, iar pilotul F1 a spus la un moment dat despre soția lui: „Nu este atât de ușor să găsești un partener care se adaptează necondiționat la ritmul vieții mele”.

C.A.