20.3 C
București
vineri, 18 iunie 2021 - 1:53

Plaje din Japonia, închise din cauza rechinilor / VIDEO

spot_img

Măsurile au fost luate după ce un elicopter al poliției a reperat în sudul capitalei nipone, în apropiere de țărmul Pacificului, 30 de rechini, inclusiv un grup de zece rechini-ciocan

rechin

Mai multe plaje din apropiere de capitala japoneză, foarte frecventate de practicanții de surfing, au fost închise vineri de autorități după ce zeci de rechini au fost văzuți în largul coastelor respective, transmite AFP.

Scăldatul în mare a fost interzis, ca măsură preventivă, în prefectura Ibaraki, la 100 de kilometri nord de Tokyo, iar alte patru prefecturi din partea de est au procedat la fel.

În alte zone, cum ar fi orașul Chigasaki, din prefectura Kanagawa, precum și în unele locuri din Insula Kagoshima, autoritățile locale au publicat pe paginile lor de internet avertismente prin care turiștii sunt atenționați să nu intre în apă.

Măsurile au fost luate după ce un elicopter al poliției a reperat în sudul capitalei, în apropiere de țărmul Pacificului, 30 de rechini, inclusiv un grup de zece rechini-ciocan, potrivit presei nipone.