3 C
București
vineri, 21 ianuarie 2022 - 20:19
No menu items!

Pitești: un bărbat şi-a dat foc în faţa Poliţiei Locale

spot_img

ambulanta

Un bărbat de 45 de ani şi-a dat foc în faţa sediului Poliţiei Locale din Piteşti, fiind salvat de către doi poliţişti locali, care au chemat ambulanţa şi au anunţat Poliția cu privire la acest incident, bărbatul fiind transportat la spital cu arsuri grave.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş, un bărbat de 45 de ani şi-a dat foc, joi seară, pe Bulevardul Eroilor din Piteşti, suferind arsuri grave.

Bărbatul, în vârstă de 45 de ani, a mers cu un autoturism până în apropierea sediului Poliţiei Locale din Piteşti, a coborât din maşină şi şi-a dat foc în stradă. Doi poliţişti locali care au văzut ce s-a întâmplat au intervenit pentru a stinge flăcările care l-au cuprins pe bărbat, apoi au sunat la 112.

Bărbatul a fost preluat cu o ambulanţă, care l-a transportat, în primă fază, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Piteşti, unde, având în vedere starea sa gravă, medicii au decis să-l trimită la un spital din Bucureşti.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Argeş, Mădălin Zamfir, a declarat că nu se cunoaşte motivul pentru care bărbatul a recurs la acest gest, poliţiştii nereuşind să discute cu bărbatul care s-a autoincendiat, din cauza stării sale grave de sănătate.

R.D.