30 C
București
marți, 27 iulie 2021 - 11:31

Piraeus simte potențialul IMM-urilor și face bancă specială

spot_img

Piraeus Bank a anunțat că va deschide un  Business Center pentru întreprinderile mici și mijlocii și își reconfigurează divizia de IMM pentru a accelera activitatea de creditare pe acest segment.

Cu o echipă de peste 30 de specialiști, noua structură a devenit mai complexă și gestionează în mod direct activitatea de vânzări, administrarea contractelor IMM, precum și relația directa cu IMM-urile, informează banca printr-un comunicat de presă.

Business Center-ul funcționează într-o locație dedicată exclusiv acestui proiect și este supervizat de Areti Riga, din funcția de SME Business Development Manager. Areti Riga are o experiență vastă în domeniu, ea conducând anterior structura similară a Piraeus Bank Bulgaria.

“Activitatea Business Center-ului se va concentra pe vânzarea de credite IMM, pe dezvoltarea de soluții relevante adresate acestui segment. Cu o echipă dedicată și cu responsabilități extinse, noua structură a fost creată pentru a simplifica relația clienților IMM cu banca. Intenționăm să reducem timpul de răspuns, să personalizăm cu adevărat produsele și serviciile pe care le oferim.

Ne dorim ca existența Business Centerului să ducă la extinderea portofoliului de credite IMM, deținut de bancă. În momentul de față, Business Centerul se adresează exclusiv clienților din Bucurețti, iar extinderea lui depinde de evoluția business-ului și de feedback-ul pieței”, a declarat Areti Riga, SME Business Development Manager.

Business Centerul creat în București este un proiect implementat la nivel de Grup, construcții similare existând și în alte țări precum Albania, Bulgaria, Serbia.

Piraeus Bank Romania este una dintre cele mai bine capitalizate bănci de pe piața locală, parte a grupului financiar Piraeus Bank Group.

Ștefan Tănăsescu