9.4 C
București
duminică, 17 octombrie 2021 - 6:58

Pilates Reformer nu-ți modelează doar corpul. Experimentează o nouă atitudine, doar la Pilates Boutique / VIDEO

spot_img

Pilates, un antrenament vechi de 90 de ani, se traduce prin echilibru, flexibilitate și conștientizare atunci când este executat la Pilates Reformer. Este vorba despre trei elemente simple, dar atât de necesare pentru o viață sănătoasă nu doar din punct de vedere fizic, ci mai ales la nivel psihic.

Un astfel de antrenament poate fi practicat în Capitală la Pilates Boutique, un studio cochet de pe strada Chiparosului, nr. 25 (la câțiva pași distanță de Piața Alba Iulia).

Pilates Reformer nu-ți modelează doar corpul, îți schimbă atitudinea și starea. Experimentează și vei observa diferența”, spune Roxana Mera, instructor la Pilates Boutique, unde începătorii pot beneficia, în această lună, de câte o ședință demonstrativă.

Ce este Pilates Reformer? Această metodă de antrenament conferă o precizie mai mare în executarea exercițiilor, prin suportul oferit de aparat. Echipamentul – inventat de Joseph Pilates (“părintele” singurei metode de antrenament care urmărește controlarea mușchilor cu ajutorul minții) – folosește rezistența arcurilor, astfel încât veți putea lucra pentru a atenua rigiditatea musculară și pe cea articulară și pentru a dobândi rezistență, flexibilitate și stabilitate. Concepute pentru a provoca corpul în diferite moduri și prin diferite mișcări, exercițiile la acest aparat sunt numeroase și variate, în funcție de creativitatea instructorului și de nevoile practicantului.

Pentru ca antrenamentul să fie eficient, este recomandat să fie practicat individual, sub supravegherea unui instructor personal.

Până să ajungeți la Pilates Boutique, instructorul Roxana Mera vă oferă o mică demonstrație despre ce înseamnă antrenamentul la Reformer.

 

Mai multe detalii despre pilates, despre beneficiile acestui antrenament și ale sportului în general, dar și despre cum să vă hrăniți sănătos și corect, găsiți pe www.pilatesboutique.ro.

R.D.