7.2 C
București
marți, 27 februarie 2024 - 3:15
No menu items!

Pilates pentru un abdomen plat, doar la Pilates Boutique

spot_img

Pe măsură ce înaintăm în vârstă devine tot mai greu să avem o talie subțire și bine conturată. Care este motivul? O serie de modificări hormonale încurajează caloriile să se adune în jurul taliei, unde sunt stocate sub formă de grăsime.

Îngroșarea taliei de la o anumită vârstă nu este însă ceva ce nu poate fi evitat. Iar, pentru asta, Pilates poate fi arma voastră secretă” , spune Roxana Mera, instructor de Pilates la Pilates Boutique, unul dintre puținele studiouri în care puteți înțelege conceptul consacrat de Joseph Pilates: să vă controlați mușchii cu ajutorul minții.

Roxana vă poate arăta câteva mișcări esențiale pentru a vă menține abdomenul plat.

Ca să obțineți însă rezultatele scontate, ar trebui să faceți Pilates de trei ori pe săptămână, o dată pe zi. Iar în studioul de pe strada Chiparosului, nr. 25 (la câțiva pași distanță de Piața Alba Iulia), puteți beneficia de antrenamente individuale, sub îndrumarea Roxanei.

Potrivit instructorului Roxana Mera, pentru un abdomen perfect, exercițiile de Pilates trebuie însoțite, însă, și de o alimentație controlată. Mai multe detalii despre antrenament, dar și despre cum să vă hrăniți corect și sănătos găsiți AICI și pe www.pilatesboutique.ro.

R.D.