7 C
București
joi, 27 ianuarie 2022 - 19:38
No menu items!

Pilates – mai eficient decât cura de slăbire, doar la Pilates Boutique

spot_img

De fiecare dată când vreți să scăpați de kilogramele în plus, vă gândiți la cura de slăbire. Sunt o mie și una de diete, care mai de care mai drastice și mai nesănătoase pentru organism, dar care vă promit marea cu sarea. “Dietele drastice nu sunt benefice și nu au rezultatul dorit pe termen lung. Cheia este reactivarea metabolismului, iar pentru asta este nevoie să mâncați suficient – evident, respectând anumite reguli –și să faceți o oră de mișcare pe zi, pentru cel puțin opt săptămâni”, spune Roxana Mera, instructor de pilates la Pilates Boutique.

Potrivit Roxanei, echilibrul este cuvântul de bază pentru a vă menține în formă.

Iar echilibrul îl puteți dobândi simplu, practicând pilates – metoda de antrenament veche de 90 de ani.

“Reconfortantă pentru minte și corp, metoda Pilates poate face diferența pentru sănătatea dumneavoastră, fără a solicita organismul, așa cum se întâmplă atunci când alegeți alte metode de antrenament”, explică Roxana Mera.

Pentru ca antrenamentul să atingă însă eficiența maximă, este recomandat să fie practicat de cel puțin două ori pe săptămână, dar individual, sub supravegherea unui instructor personal, mai ales atunci când este vorba despre exerciții care ajută la recuperarea în urma unui accident, a unei intervenții chirurgicale sau după naștere.

Un astfel de antrenament poate fi practicat, în compania Roxanei, la Pilates Boutique (pe strada Chiparosului, nr. 25 , la câțiva pași distanță de Piața Alba Iulia) – unul dintre puținele studiouri în care puteți înțelege conceptul consacrat de Joseph Pilates: să vă controlați mușchii cu ajutorul minții.

Mai multe despre ce este metabolismul, cum se accelerează, dar și despre regulile pe care trebuie să le respectați în privința alimentației pentru a vă menține greutatea optimă găsiți pe www.pilatesboutique.ro.

R.D.