4 C
București
marți, 30 noiembrie 2021 - 5:39
No menu items!

Pilates Boutique: Pilates Reformer – echilibru, flexibilitate, conștientizare

spot_img

Un antrenament vechi de 90 de ani, pilates executat la Pilates Reformer se traduce prin echilibru, flexibilitate și conștientizare. Trei elemente simple, dar atât de necesare pentru o viață sănătoasă nu doar din punct de vedere fizic, ci și la nivel psihic.

Un astfel de antrenament poate fi practicat în Capitală pe strada Chiparosului, nr. 25 (la câțiva pași distanță de Piața Alba Iulia), la Pilates Boutique.

Reconfortantă pentru minte și corp, metoda Pilates poate face diferența pentru sănătatea dumneavoastră, fără a solicita organismul, așa cum se întâmplă atunci când alegeți alte metode de antrenament”, explică Roxana Mera, instructorul de pilates.

Pentru ca antrenamentul să atingă însă eficiența maximă, este recomandat să fie practicat de cel puțin două ori pe săptămână, dar individual, sub supravegherea unui instructor personal, mai ales atunci când este vorba despre exerciții care ajută la recuperarea în urma unui accident ori a unei intervenții chirurgicale sau după naștere.

Ce îți aduce un antrenament la Pilates Reformer, față de alte tipuri de exerciții fizice? “Echilibru, flexibilitate, conștientizare”, spune Roxana. Iar, în imaginile de mai jos, demonstrează că nu este imposibil.

 

Mai multe detalii despre ce înseamnă pilates, despre beneficiile acestui antrenament și ale sportului în general, dar și despre cum să vă hrăniți sănătos și corect, găsiți pe www.pilatesboutique.ro.

R.D.