Pieleanu: Tudose i-a cerut demisia lui Dragnea

La solicitarea premierului Mihai Tudose, Liviu Dragnea și-ar fi pus pe masă, în ședința Comitetului Executiv Național (CEx), demisia de la vârful PSD. Dezvăluirea că Tudose i-a cerut demisia lui Dragnea a fost făcută, marți, la Antena 3, de sociologul Marius Pieleanu, informația fiind apoi confirmată de surse politice pentru Antena 3.

Marius Pieleanu a mai spus la Antena 3 că adevărata luptă nu este între palate, ci în PSD: ”Nu vorbim de o luptă între Cotroceni și PSD, ci de o luptă în PSD, între aripa consacrată, dominantă încă, a președintelui PSD, Liviu Dragnea, și aripa tânără, cu vechi relații în afara partidului, reprezentată de dl Tudose. (…) În lupta sa împotriva președintelui Dragnea, premierul Tudose îl are aliat pe președintele Iohannis. Asta s-ar putea să-i fie fatal în interiorul PSD.” a spus Marius Pieleanu, la Antena 3.

Devăluirile de marți arată că scenariul “Grindeanu” s-a repetat în PSD, la finele săptămânii trecute.

La mijlocul lunii iunie, înainte de a pleca din fruntea Guvernului, și Sorin Grindeanu i-a cerut demisia lui Liviu Dragnea atât public, cât și printr-o postare pe pagina sa de Facebook.

 

NICIUN COMENTARIU