24.6 C
București
sâmbătă, 3 iunie 2023 - 17:56
No menu items!

Pițurcă: Cred în șansele de calificare la CM 2014

spot_img

În ciuda rezultatului dezamăgitor al meciului cu Olanda, selecționerul Victor Pițurcă se arată în continuare optimist în privinţa şanselor de calificare la Campionatul Mondial 2014 din Brazilia. El a spus că reprezentativa României se bate cu Ungaria pentru locul doi, în Grupa D, care asigură participarea la meciul de baraj pentru calificare.
Acum ne batem cu locul doi. Acolo ne este locul, s-a demonstrat asta. Ne vom bate cu Ungaria pentru această poziţie, va fi un meci decisiv în primăvara anului viitor. Ăsta este sportul, ne aşteptam să pierdem la cum am jucat, dar avem 9 puncte şi şansele de calificare rămân intacte”, a declarat Piţurcă.
„Am pierdut categoric, chiar dacă echipa a jucat. Am primit trei goluri din faze fixe, nu mai contează cum am jucat. Am primit goluri extrem de uşor şi am ratat cu seninătate ocazii clare. Nu am reuşit să schimbăm din mers, am intrat în jocul lor. Dacă marcam noi primii, la faza lui Torje, probabil că altfel se scria istoria meciului. A fost şi oboseala meciului din Turcia, acest lucru s-a văzut la mulţi dintre jucători”, a mai spus antrenorul echipei naţionale.