3 C
București
vineri, 21 ianuarie 2022 - 18:31
No menu items!

Petrecerea cu furci, topoare, săbii și cazmale ar fi fost regizată pentru un videoclip. Organizatorii și participanții, amendați

spot_img

Polițiștii au deslușit motivul pentru care zeci de persoane au participat la o petrecere cu furci, topoare, săbii și cazmale, care a avut loc în Capitală. Totul ar fi fost regizat pentru un videoclip. Chiar și așa participanții s-au ales cu amenzi de 16.000 de lei.

“Cu privire la imaginile apărute în spațiul public, imagini lansate pe o rețea de socializare, Secția 23 Poliție s-a sesizat din oficiu sub aspectul săvârșirii infracțiunii de portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase. Din datele obținute până în prezent se conturează ipoteza că parte din imaginile transmise pe rețelele de socializare ar fi fost regizate, cu intenția de realizare a unui videoclip”, anunță Poliția Capitalei.

O parte dintre organizatori și participanți au fost identificați și au fost amendați de polițiști cu 16.000 de lei.

“Două persoane, cele care au fost identificate ca fiind inițiatoarele evenimentului, au fost sancționate contravențional cu amendă în conformitate cu prevederile Legii nr 61 din 1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire, pentru tulburarea liniștii publice. De asemenea, în urma activităților desfășurate au fost aplicate alte 11 sancțiuni contravenționale”, a precizat Poliția Capitalei.

                                                                                                                  Adina Silav

VIDEO/ Polițiștii trag un semnal de alarmă după modificarea legii: “Așa vor arăta de acum petrecerile, cu furci, topoare, săbii, cazmale”