0.7 C
București
marți, 25 ianuarie 2022 - 15:28
No menu items!

Petrecere de Paște cu împușcături, în Rahova. 9 persoane au fost reținute

spot_img

9 persoane au fost reținute, luni, de procurorii Capitalei, după o petrecerete încheiată cu bătaie cu pietre și împușcături, dintre poliție și mai mulți localnici. Poliţiştii au dus la audieri, duminică noapte,  37 de persoane implicate în conflict, după ce la faţa locului au intervenit mai multe forţe de ordine care au fost nevoite să facă şi uz de armamentul din dotare. Potrivit Poliţiei Capitalei, conflictul a fost spontan, declanşat pe fondul consumului de alcool.

Incidentele au avut loc după ce mai multe persoane au ieșit în stradă să facă o petrecere, cu muzică. Vecinii au sunat la poliție, iar polițiștii și jandarmii din București au intervenit. Imaginile scandalului au devenit virale pe internet.

A fost o ploaie de pietre și mai multe obiecte au fost aruncate spre forțele de ordine. S-au tras și câteva focuri de armă, din acest motiv, din informațiile Digi24.

Din primele informații, nu a existat niciun rănit în urma incidentelor. Jandarmii și polițiștii au rămas în zonă, acesta nefind primul scandal de acest fel.

Un incident asemnănător s-a produs într-o comună gălățeană, în noaptea de sâmbătă spre duminică. Echipaje de polițiști și jandarmi au fost mobilizate la fața locului, după ce mai mulți localnici au dat foc unor cauciucuri şi au făcut scandal.

În Hunedoara, mai mulți polițiști au fost atacați cu pietre după ce polițiștii au identificat o persoană aflată sub influența băuturilor alcoolice, care nu avea asupra sa documentele prevăzute de lege și, mai mult decât atât, era recalcitrantă.