28.7 C
București
sâmbătă, 30 septembrie 2023 - 16:34
No menu items!

Petre Tobă le urează angajaților MAI și tuturor românilor sărbători fericite, liniște și prosperitate

spot_img

Ministrul afacerilor interne, Petre Tobă, le-a mulțumit angajaților Ministerului Afacerilor Interne (MAI) pentru responsabilitatea cu care își asumă misiunile, zi de zi, urându-le acestora și tuturor românilor sărbători fericite, liniște și prosperitate.

„Pentru credincioșii ortodocși urmează o perioadă cu o puternică încărcătură spirituală, în care suntem mai aproape de semenii noștri, de familii, încercând să ne detașăm pentru câteva momente de tumultul vieții cotidiene și să ne bucurăm de Sărbătoarea de Paști. Liniștea acestor zile de sărbătoare este asigurată, ca de fiecare dată, de dumneavoastră, angajații Ministerului Afacerilor Interne – polițiști, pompieri, jandarmi, polițiști de frontieră, piloți, medici și paramedici – prin misiunile pe care le desfășurați pentru siguranța și securitatea cetățenilor”, spune Petre Tobă într-un mesaj transmis duminică.

Totodată, Tobă le-a mulțumit angajaților MAI pentru responsabilitatea pe care și-o asumă și familiilor acestora pentru sacrificiile pe care le fac.

„Vă mulțumesc pentru responsabilitatea cu care vă asumați zi de zi, inclusiv în perioada sărbătorilor, misiunile în sprijinul comunității în care trăiți. În același timp, doresc să mulțumesc și familiilor dumneavoastră pentru înțelegerea de care dau dovadă și sacrificiile pe care le fac de fiecare dată în astfel de momente. Pe lângă faptul că vă aflați la datorie în aceste zile, mulți dintre dumneavoastră v-ați amintit și de alți semeni care au nevoie de ajutorul nostru și țin să apreciez solidaritatea și generozitatea pe care le-ați demonstrat, încă o dată.

Sărbătoarea Învierii Domnului îmi oferă plăcutul prilej să vă urez dumneavoastră și tuturor românilor sărbători fericite, liniște și prosperitate alături de cei dragi! Hristos a Înviat!”, a mai transmis Petre Tobă, citat de Agerpres.

R.D.