6 C
București
sâmbătă, 27 noiembrie 2021 - 1:37
No menu items!

Petiție de expulzare a lui Justin Bieber din SUA: 100.000 de semnături în 6 zile

spot_img

justin bieber

În doar șase zile de la lansare, o petiție care solicită expulzarea lui Justin Bieber din Statele Unite a adunat peste 100.000 de semnături, potrivit starpulse.com.

Autoritățile de la Washington ar putea să-i revoce cartea verde starului în vârstă de 19 ani, care este originar din Ontario, Canada, în urma campaniei oficiale We The People, demarate împotriva lui. Conform legilor în vigoare, autoritățile americane trebuie să se pronunțe în termen de 30 de zile cu privire la o astfel de petiție, odată ce adună cel puțin 100.000 de semnături.

Campanie survine în urma arestării lui Bieber de săptămâna trecută, la Miami, când a fost prins participând la curse ilegale de mașini, în stare de ebrietate și fără un permis auto valabil.

“Noi, poporul american (…) dorim ca periculosul, distrugătorul și consumatorul de droguri Justin Bieber să fie deportat și să i se retragă cartea verde (…) Nu numai că reprezintă o amenințare la adresa americanilor, dar exercită și o influență nefastă asupra tineretului american. Noi, poporul, dorim excluderea lui Justin Bieber din societatea noastră”, conform textului petiției.

De asemenea, Justin ar putea fi pus sub acuzare și la Los Angeles pentru provocarea unor pagube de 20.000 de dolari proprietății unui vecin pe care l-a bombardat cu ouă. Potrivit polițiștilor din Los Angeles, dovezile adunate în acest caz asu fost înaintate unei instanțe care se va pronunța cu privire la punerea lui Bieber sub acuzare.

C.A.