3.5 C
București
luni, 6 decembrie 2021 - 23:19
No menu items!

PETE PE EPOLEȚI (IV). Șeful IPJ Gorj chefuiește cu judecători și cu fostul comandant al SRI Gorj. Cheful, în restaurantul unei familii apropiate lui Traian Băsescu. FOTOGALERIE

spot_img

Șeful Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Gorj, Viorel Salvador Caragea, a făcut un chef monstru cu judecători și șefi din Poliția Română sau din cadrul inspectoratului pe care îl conduce. La petrecere a luat parte și fostul director al Serviciului Județean de Informații Gorj.

Printre meseni se află chestorul Liviu Vasilescu, șeful Direcției de Operațiuni Speciale a IGP, judecătorii Alin Nicolescu, Florin Encescu, președintele Tribunalului Gorj, Mihai Pistol, Remus Ionescu și Gheorghe Radu, vicepreședinții Tribunalului, Claudiu Mărgulescu, precum și Cătălin Petean, fostul șef al SRI Gorj sau Gigi Manolea, șeful „Crimei Organizate” din IPJ Gorj.

Cheful a avut loc, în urmă cu ceva timp, la luxosul restaurant Antique, din centrul municipiului Târgu Jiu. Mai multe fotografii care surprind cheful de pomină au fost trimise pe adresa redacției Gorj News.

Viorel Caragea se află în atenția unei comisii de anchetă, în urma mai multor dezvăluiri de presă, dar și a numeroase plângeri formulate chiar de subordonați.

Patronii restaurantului Antique sunt Paul Durică și Larisa Ioana Firiza. Paul Durică este căsătorit cu Andreea Firiza, fiica omului de afaceri Ioan Firiza. La nunta lor, din iulie 2008, a participat chiar și familia prezidențială, respectiv, Traian Băsescu și Maria Băsescu, precum și Elena Băsescu. Firma Deltasoft SRL, patronată de Paul Durică și Larisa Firiza, operează Restaurantul Antique, dar și pensiunea Cheile Buții, acolo unde Traian Băsescu obișnuiește să-și petreacă uneori timpul liber, de câte ori ajunge în zona Uricani.

Andi Topală