20.4 C
București
marți, 11 mai 2021 - 15:46

Peste 900 de jandarmi, mobilizați la meciul Steaua – Dinamo

dinamo-steaua-derby-jandarmi

Peste 900 de jandarmi din cadrul Jandarmeriei Capitalei vor asigura măsurile de ordine publică şi siguranţa spectatorilor care vor fi prezenţi la meciul de fotbal dintre F.C. STEAUA Bucureşti și F.C. DINAMO Bucureşti, din cadrul Ligii I, care se va disputa sâmbătă, pe stadionul “Ghencea” din Capitală, începând cu ora 21.00.

Potrivit Jandarmeriei Bucureşti, meciul dintre cele două echipe bucureştene este considerat unul cu grad ridicat de risc, din cauza rivalităţii suporterilor.

Astfel, Jandarmeria Capitalei recomandă suporterilor să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii şi liniştii publice, delimitându-se de orice formă de violenţă verbală sau fizică ce ar putea conduce la manifestări violente.

În acest scop, vineri și sâmbătă, pe 17 panouri stradale din București şi pe mai multe panouri publicitare din Centrul Istoric va rula un spot video cu mesajul “Invitaţie la fair – play”.

 Accesul spectatorilor în stadion se va face începând cu ora 18.30 doar pe bază de bilete şi invitaţii.

Pentru a evita aglomeraţia la punctele de intrare în arena sportivă, Jandarmeria Capitalei le recomandă spectatorilor să vină din timp la stadion, începând cu ora deschiderii porţilor de acces.

G.T.