3.9 C
București
marți, 7 decembrie 2021 - 22:38
No menu items!

Peste 700 de jandarmi la meciul Steaua – Ludogoreţ

spot_img

Steaua va întâlni echipa Ludogoreţ Razgrad, marţi, de la ora 21.45, pe Arena Naţională, în play-off-ul Ligii Campionilor

jandarmi_meci

Peste 700 de jandarmi din cadrul Jandarmeriei Capitalei vor asigura măsurile de ordine publică şi siguranţa spectatorilor la meciul Steaua – Ludogoreţ, care va avea loc, marţi, de la ora 21.45, în prima manşă a play-off-ului Ligii Campionilor.

Reprezentanții Jandarmeriei Capitalei au precizat luni, într-un comunicat de presă, că accesul spectatorilor în stadion se va face începând cu ora 19.15 doar pe bază de bilete şi invitaţii.

Pentru a evita aglomeraţia în jurul punctelor de intrare în stadion, Jandarmeria Capitalei le recomandă suporterilor să vină din timp, începând cu ora deschiderii porţilor de acces.

În plus, Jandarmeria Capitalei le recomandă suporterilor să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii şi liniştii publice, delimitându-se de orice formă de violenţă verbală sau fizică care ar putea conduce la manifestări violente.

De asemenea, Jandarmeria reaminteşte că suporterilor-oaspeţi le-au fost puse la dispoziţie 2.500 de bilete.

Spectatorii nu au voie să introducă în stadion băuturi alcoolice, materiale pirotehnice ori alte obiecte care pot pune în pericol securitatea participanţilor la această competiţie sportivă. Spectatorilor le este interzis să ocupe alte locuri decât cele prevăzute pe documentele de acces, precum şi refuzul eliberării acestora la avertismentul verbal al reprezentanţilor societăţii specializate de protecţie şi pază sau al forţelor de ordine. De asemenea, este interzisă afişarea de inscripţii care incită la ura naţională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel şi la violenţă. Participanţii la această manifestare sportivă trebuie să respecte măsurile stabilite de organizatori şi forţele de ordine pe traseele către locul de desfăşurare a meciului, în apropierea şi în incinta arenei sportive.

Intrarea în stadion, accesul publicului prin turnichete, paza vestiarelor şi protecţia arbitrilor, îndrumarea şi supravegherea publicului în stadion se realizează cu agenţi ai societăţii de pază şi protecţie contractată de organizator.

Jandarmeria Capitalei
comunicat de presă

Steaua va întâlni echipa Ludogoreţ Razgrad, marţi, de la ora 21.45, pe Arena Naţională, în play-off-ul Ligii Campionilor. Returul va avea loc pe 27 august, în Bulgaria.

R.D.