10.4 C
București
sâmbătă, 16 octombrie 2021 - 15:16

Peste 7.700 de jandarmi vor asigura ordinea publică de Florii

spot_img

Peste 7.700 de jandarmi vor asigura ordinea publică de Florii

Peste 7.700 de jandarmi vor fi mobilizaţi, la nivel naţional, sâmbătă şi duminică, de Florii, pentru menţinerea ordinii şi liniştii publice.

“Peste 7700 de jandarmi vor asigura măsurile de ordine publică la nivel naţional, în weekend-ul 27 – 28 aprilie, de Florii, pentru prevenirea faptelor antisociale (cerşetorie, vagabondaj, tâlhării, prostituţie, consum de băuturi alcoolice în locuri nepermise, consum sau trafic de droguri, acte de violenţă etc.)”, se arată într-un comunicat emis de Jandarmeria Română.

Jandarmii vor avea în atenţie, în principal, zonele din apropierea bisericilor, dar nu vor neglija nici parcurile, gările, autogările, staţiile de metrou şi pieţele.

Pentru evitarea evenimentelor nedorite Jandarmeria le recomandă celor care participă la slujbele religioase să respecte indicaţiile forţelor de ordine, să evite implicarea în conflicte de orice natură şi să aibă grijă de obiectele personale. Jandarmii vor desfăşura acţiuni punctuale sau de patrulare, în cooperare cu celelalte instituţii implicate în activităţile de menţinere a ordinii publice.

R.D.