29.2 C
București
vineri, 22 septembrie 2023 - 20:52
No menu items!

Peste 300 de cupluri din sectorul 5 au sărbătorit Nunta de Aur, alături de primar. FOTOGALERIE

spot_img

Peste 300 de cupluri din sectorului 5 al Capitalei au sărbătorit, luni, nunta de aur, ceea ce înseamnă cel puțin 50 de ani de căsnicie neîntreruptă.

Ediția din acest an l-a avut drept gazdă pe noul primar al sectroului 5, social-democratul Daniel Florea, care a venit însoțit de soția sa. Edilul le-a mulțumit celor peste 600 de seniori pentru exemplul dat urându-le mulți ani de căsnicie în continuare. El a precizat că, în această săptămână, sărbătorește 11 ani de căsătorie cu soția sa.

Prin acest demers, primarul Daniel Florea și-a propune ca, în cadrul comunității locale a sectorului 5, să fie prețuite valorile familiei tradiționale, în acest sens invitații evenimentului reprezentând un adevărat exemplu de iubire, prețuire și devotament pentru generația tânără.

Longevivele cupluri au fost primite la un prânz festiv, de la care nu au lipsit surprizele muzical–artistice și alte momente menite să recreeze atmosfera momentului de acum 50 de ani, în care au decis să-și unească destinele. Senioarele au primit din partea primarului câte un trandafir, iar cuplurile câte o plachetă aniversară și o primă de fidelitate în valoare de 1.000 de lei, stimulent financiar acordat în baza HCL Sector 5 nr. 61/26.09.2013.

Olimpia Diaconiuc