28 C
București
sâmbătă, 30 septembrie 2023 - 13:26
No menu items!

Peste 200 de polițiști și 400 de jandarmi asigură ordinea la meciul Steaua București – Stromsgodset IF

spot_img

Polițiștii Capitalei vor accentua activitățile de prevenire și combatere a infracțiunilor săvârșite cu violență și a faptelor de natură să împiedice desfășurarea normală a acestui eveniment

 Peste 7.700 de jandarmi vor asigura ordinea publică de Florii

Peste 200 de polițiști și 400 de jandarmi vor asigura măsurile de ordine publică și siguranța spectatorilor care vor fi prezenți la meciul de fotbal dintre FC Steaua București și Stromsgodset IF, din preliminariile Ligii Campionilor, care se va disputa miercuri pe stadionul „Arena Națională” din Capitală, începând cu ora 20,30.

Polițiștii vor acționa atât pentru menținerea ordinii publice în proximitatea stadionului, cât și în alte zone de interes operativ, asigurând, totodată, accesul auto al riveranilor în zonele în care a fost blocată sau deviată circulația rutieră.

Accesul spectatorilor în stadion se va face începând cu ora 18,00 doar pe bază de bilete și invitații.

Pentru a evita aglomerația în jurul punctelor de intrare în stadion, Jandarmeria Capitalei le recomandă suporterilor să sosească din timp, începând cu ora deschiderii porților de acces.

Totodată, le recomandă suporterilor să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii și liniștii publice.

Spectatorilor le este interzis să introducă în stadion băuturi alcoolice, materiale pirotehnice ori alte obiecte care pot pune în pericol securitatea participanților la această competiție sportivă.

De asemenea, spectatorilor le este interzis să ocupe alte locuri decât cele prevăzute pe documentele de acces, precum și refuzul eliberării acestora la avertismentul verbal al reprezentanților societății specializate de protecție și paza sau al forțelor de ordine. De asemenea, este interzisă afișarea de inscripții care incită la ura națională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel și la violență.

Participanții la această manifestare sportivă trebuie să respecte măsurile stabilite de organizatori și forțele de ordine pe traseele către locul de desfășurare a meciului, în apropierea și în incinta arenei sportive. Intrarea în stadion, accesul publicului prin turnichete, paza vestiarelor și protecția arbitrilor, îndrumarea și supravegherea publicului în stadion se realizează cu agenți ai societății de pază și protecție contractată de organizator.

În același timp, polițiștii Capitalei vor accentua activitățile de prevenire și combatere a infracțiunilor săvârșite cu violență și a faptelor de natură să împiedice desfășurarea normală a acestui eveniment.

Polițiștii rutieri își vor intensifica acțiunile derulate pe principalele artere de circulație, în punctele ce prezintă risc ridicat de accidente și la orele cu trafic intens, în vederea fluidizării traficului și prevenirii evenimentelor rutiere, limitarea excesului de viteză și depistarea celor care conduc sub influența băuturilor alcoolice.

C.A.