Peste 200 de membri ai “Cartel Alfa” protestează în fața Guvernului

proteste-cartel-alfa

Peste 200 de membri ai CNS “Cartel Alfa” protestează miercuri, de la ora 13,00, în fața sediului Guvernului din Piața Victoriei, solicitând, în principal, schimbarea legislației muncii.

“La protestul de astăzi participă peste 200 de sindicaliști din ramurile Chimie, Construcții și Metalurgie. Oamenii doresc în principal modificarea legislației muncii și acordarea măsurilor de protecție socială pentru salariații care își pierd locurile de muncă. Prin această acțiune revendicativă cerem autorităților revenirea la un dialog social constructiv între sindicate, patronate și Guvern”, a declarat președintele CNS “Cartel Alfa”, Bogdan Hossu.

Bogdan Hosu, a anunțat, pe 30 septembrie a.c., că aproximativ 150 de membri ai CNS Cartel Alfa vor protesta săptămânal în fața sediului Guvernului din Piața Victoriei, în paralel urmând să fie organizate zilnic acțiuni de protest în toată țara, respectiv în câte două județe pentru fiecare zi lucrătoare.

“Noi am fixat calendarul de proteste până în luna decembrie 2013, însă este posibil ca acțiunile revendicative să continue și după această dată dacă Guvernul nu va găsi soluții pentru problemele noastre”, a precizat Bogdan Hossu.

Lucian Mera

NICIUN COMENTARIU