joi, 25 februarie 2021 - 15:27

Peste 100 de pacienți au fost mutați la alte spitale

Ministrul de interne, Lucian Bode, a declarat că forțele de intervenție au acționat imediat pentru stingerea incendiului și evacuarea bolnavilor.

“Din păcate, avem 4 victime și transmit condoleanțe familiilor. În acest moment, 42 de pacienți sunt relocați la alte spitale și 60 au fost relocați în incinta Spitalului Matei Balș. Nu mai avem persoane în stare critică, deși toate persoanele spitalizate acolo erau infectate cu COVID-19”, a declarat ministrul la Antena 3.

Cinci bolnavi care au fost duși la Spitalul Sf Pantelimon, o femeie și 4 bărbați sunt printre victimele incendiului, unul dintre bărbați are arsuri, un altul a inhalat fum

Incendiul a fost stins, planul roșu a fost dezactivat, iar în acest timp se desfășoară o anchetă. În momentul de față așteptăm rezultatele. Toată clădirea a fost afectată de fum“, a precizat Lucian Bode.

Incendiul a izbucnit înainte de ora 6, la parterul unuia dintre pavilioanele în care sunt internați bolnavii de coronavirus. Cauza nu a fost încă determinată, dar pompierii au lichidat rapid incendiul.