19.6 C
București
sâmbătă, 19 iunie 2021 - 21:30

Pescador dispărut în Marea Neagră. Trei membri ai echipajului, găsiți morți

spot_img

Trei dintre cei cinci membri ai echipajului unui pescador dat dispărut în Marea Neagră au fost găsiți morți, luni, trupurile neînsuflețite fiind aduse de valuri la mal. 

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Dobrogea, două persoane decedate au fost scoase de valuri la mal în zona Gura Portiţiei, iar cea de-a treia a fost adusă la mal în zona plajei Vadu.

Un pescador care ar aparţine firmei Sea Shark a fost dat dispărut în Marea Neagră.

Reprezentanții ISU Dobrogea au precizat că luni, în jurul orei 10:56 au fost anunţaţi că ar fi fost gasită pe mal, în zona Gura Portiţei, o persoană decedată, confirmată ca fiind din echipajul pescadorului.

La ora 12:25 – din informaţiile de la MRCC ar mai fi gasit două persoane, la mal, decedate. Una a fost găsită tot în zona Gura Portiţe, iar una în zona Vadu. Ambii din echipaj.

Pe mare intervine în acest moment o ambarcaţiune ARSOM, o ambarcaţiune a Gărzii de Coastă, elicopterul de la IGAV, care a plecat cu un scafandru ISU, un avion solicitat de Garda de Coastă, venit de la Burgas și Centrul Militar Naţional de Comandă cu un elicopter.

În momentul dispariției, pe pescador ar fi fost cinci marinari.